Dusana B. (duska2) ID 8637 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 172 návštěvníkov)
Gateau au chocolat (nas oblubeny francuzsky cokoladovy kolac)
[ recept č. 5804 zo dňa 16.6.2008 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
4 vajcia.....100g cukru....100g masla (palmarin)......250g cokolady.....2lyzice polohrubej muky.....trosku prasku do peciva
POSTUP PRÍPRAVY
Rozpustit cokoladu, nechat trochu vychladnut, zamiesat maslo, spolu dobre vymiesat. Zltka vymiesat s cukrom, pridat muku, sneh z bielok, pridat cokoladu vymiesanu s maslom, premiesat a dat piect na vymasteny a vysypany okruhly plech. Piect cca 40 min pri 200stupnoch:)
Mozme ju pofrkat cok. polevou a posypat kokosom....
foto mam z netu.....ja mam fotku rozmazanu...a kolacik je uz spapany:))
dievcence je to vyborny kolacik...ozaj sama cokolada...podobne sacherovej torte.....recept mi dala moja super suseda...ked kolacik peciem vzdy si na nu spomeniem....aj na krasnych 6 rokov vo francuzsku:)
vyskusajte neobanujete;) |
Celkom: 53 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2, 3 ďalšie >> |
Miroslava H. (miroslava72) ID 96819 (10.5.2015, 19:28) |
Ďakujem za inšpiráciu. Koláčik je naozaj skvelý. A tu je ten môj - Srdiečka venované z lásky k dnešnému sviatku. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=58497 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Silvia H. (Siska H) ID 1719, mimibazar.sk/785810 (22.4.2012, 12:19) |
Kolacik vyborny, podavam ktomu naslahanu smotanu s cerstvym ovocim bud jahody alebo maliny. Dokopy to ma vyvazenu chut a vynikne chut samotnej cokolady dakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Patrícia G. (PrincessPatricia) ID 224750 (4.12.2011, 21:57) |
koláčik som robila predvčerom, k mamkiným narodeninám Všetkym strašne chutil , ďakujem za recept je super . Trošku mi pri chladnutí spadol stred torty, neviem prečo, ale to bol len detail . no pripájam aj foto, posúďte sami . určite som túto tortičku nepiekla posledný krát, pretože už aj sestra si ju cyžiadala na svoje narodeniny http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=839308 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Zuzana B. (xblaz) ID 97788 (31.1.2011, 16:56) |
Do jak velké formy je rozpis? Nedokážu to odhadnout, takže díky za rady |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Mária P. (Mayka) ID 13577 (30.1.2011, 13:29) |
kolacik sa pecie tak som zvedava. Ale po ochutnani cokocesta uz teraz mi chuti. Rozmyslam ze to potriem ocukrovanou kyslou smotanou (ala milacik) ale to este uvidim. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (30.5.2010, 20:19) |
vyborny ......myslim, ze to bude jeden z mojich naj....ja som si zas zaspominala na anglicke casy...tam som ho nemohla nikdy dojest ...a takto vyeral moj doma http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=702732 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Lucia S. (petrofka) ID 116803 (22.3.2010, 11:44) |
mna by zaujimalo aku cokoladu tam davate? ked niektore z vas pisali, ze likviduju zasoby.. Povodne tam ma ist cokolada na varenie, ze? A je lepsie dat maslo ci palmarin? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | Betka F. (wilhelmina) ID 128957 (30.5.2010, 23:44) |
urcite je lepsie dat klasicke maslo ako palmarin....a cokoladu? ja som napriklad davala 60% alebo klasicka do varenia je tiez v pohode |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Helena J. (cuckaf) ID 63725 (13.3.2010, 19:20) |
to je teda riadna čoko zjedla som dva kúsky a a myslím , že si idem ešte odkrojiť , je |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Eva T. (volcanic) ID 33603, mimibazar.sk/volcanic (9.3.2010, 15:14) |
aj my sme si pochutili,niečo tak čokoladove som ešte nikdy nerobila....od teraz budem díky http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=673216 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | Dusana B. (duska2) ID 8637 (9.3.2010, 17:00) |
to ma teši evička |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| ANDREA B. (ANDY79) ID 38022 (27.2.2010, 9:02) |
koláčik je veľmi dobrý veľmi sme si pochutili |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (19.2.2010, 14:16) |
prave sa pecie v trube |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Erika O. (retro) ID 14453, mimibazar.sk/erinao (14.2.2010, 11:27) |
Ingrédients : 6 oeufs 250 g de chocolat à cuire 5 cuillères à soupe de farine 100 g de sucre ( facultafif si le chocolat est déjà sucré ) 75 g de beurre Nappage : 125 g de chocoat 3 C à café de crème fraîche Faire fondre le chocolat au bain marie, ajouter les jaunes d'oeufs puis le beurre fondu, la farine et le sucre. Battre les blancs en neige et les incorporer au mélange Beurrer le moule, mettre au four thermostat 6 faire cuire pendant 25 min. Nappage : faire fondre le chocolat au bain marie, ajouter la crème fraïche. Napper le gâteau une fois refroidi Mettre au frigo . Bon appétit ! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Janka E. (layla) ID 9231, mimibazar.sk/layla (14.2.2010, 11:21) |
Duska vcera som robila tento kolacik Ani neviem popisat aky je uzasny Pridala som donho nasekane mandle. Dakujem za perfektny receptik |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | Dusana B. (duska2) ID 8637 (16.2.2010, 15:35) |
dakujem...... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Maja G. (mrka2) ID 29128 (31.1.2010, 20:16) |
Tak uz i ja som ju skusila a je skutocne jedna basen!!! Taka chutnucka vo vnutri.. ani sa mi nesnivalo,ze bude taka dobra,ked som robila cesto http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=657554 Dakujem za receptik! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | Dusana B. (duska2) ID 8637 (16.2.2010, 15:36) |
krasne sa ti podaril |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Klaudia R. (kladika) ID 65067 (25.1.2010, 21:16) |
mnaaam mam taku chut na tuto torticku ...skoda ze mam len 100g cokolady, uz by som ju piekla , aj ked chvala bohu ze nemam, lebo by som zase zajtra vstavala do roboty nevyspata...tak zajtra dokupim a peciem...mnaaam |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Celkom: 53 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2, 3 ďalšie >> |