Dušan M. (dusan22)

mimibazar.sk/dusan22
ID 47612
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trenčín

+++ Profi misa +++

Nový tovar k prodeji

Profi misa má mnohostranné využitie:

Môžu sa v nej ľahko umývať a nechať odkvapkávať najrôznejšie druhy ovocia, ako napríklad jahody, maliny, hrozno. Aby boli potraviny po umytí chránené pred hmyzom, stačí nádobu uzatvoriť.
Hodí sa rovnako na obzlášť šetrné rozmrazovanie mäsa, hydiny, ovocia a iných potravín. Pri rozmrazovaní ovocia sa na dne zachytí hodnotná šťava, ktorá sa môže ďalej spracovať.
Misa je vhodná aj na dováranie knedlí: keď knedla vo vriacej vode v hrnci vypláva na povrch, preleje sa celý obsah i s vodou do Profi misy, ktorá sa uzatvorí a knedľa sa nechá odstáť. Takto dovarené knedle sa nerozpadajú, sú kypré a zostávajú dlho teplé. Podobným spôsobom sa môže dovariť aj ryža, cestoviny alebo karfiol, ktorý sa najprv 5 minút bežným spôsobom predvarí. Výhodou tejto metódy je zníženie spotreby elektriny a istota, že voda pri varení nepretečie a že sa potraviny nerozvaria. Pri dováraní cestovín pridajte do misy polievkovú lyžicu oleja.
V profi mise sa môžu dovárať aj ryby, ohrievať párky alebp obariť broskyne, paradajky či mandle.



Výrobok sa skladá z nádoby s klenutou pokrievkou a zo sita. Pod sito sa môže naliať pol litra tekutiny.
Profi misa má vnútornú granulovanú plochu a široký okraj po celom obvode nádoby, pomocou ktorého sa môže výrobok ľahko uchopiť a prenášať. Pokrievka je vytvorená tak, aby kondenzovaná voda stekala po stranách nádoby, ale nie naspäť do sita.

vhodné do umývačky riadu
nevhodné do mikrovlnnej rúry
nevhodné do mrazničky
nevhodné do rúry

Rozmery
23,2 x 14,1 x 23,3 cm
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: 3,9 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 19,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky