Maria R. (mary702) ID 21508 |
|
Oblasť: Prešov |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 4.9.2007 |
Naposledy: 22.11.2017 21:36 |
Aktualizácia: 22.11.2017 21:36 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
AKO ODSTRANIT PRACNE šULANIE-šULANCE
[ recept č. 24662 zo dňa 15.3.2010 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
...
POSTUP PRÍPRAVY
RADA, ako odburat pracne šulanie : ja si cesto zhnetiem, cele vyvalkam tak na hrubku 1 cm, nakrajam po sirke na 1cm pasiky a tie pasiky uz len jemne zagulam a krajam na 4cm sulanceky. praca ide od ruky a kym voda zovrie, sulance su uz pripravene do hrnca. |
Celkom: 25 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |
Lubica S. (valchina) ID 160064 (19.7.2013, 17:43) |
super!!!!!!! perfektny napad!!!!!! dakujem!!!!!! |
ODPOVEDAŤ |
Bibiana V. (raguzza) ID 71704 (28.1.2011, 11:23) |
No a ja robievam cesto v miske a odtrhavam si po kuskoch v rukach trochu ušulam valček a odtrhavam male trhanky .Chuť ta ista a tvar skoro tiež. |
ODPOVEDAŤ |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (28.1.2011, 11:19) |
ja mam rada šulanie,no toto je skvelý nápad |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana Č. (bimbabella) ID 82717 (28.1.2011, 11:15) |
aj ja sa dnes chystám na šúľanie.... a práve som pozerala, či tu nie je niečo jednoduchšie.. lebo sa mi nechce šúľať pol dňa... takže vďaka za radu |
ODPOVEDAŤ |
| Martina P. (rikinka) ID 16490 (28.1.2011, 11:08) |
tak môžem zajtra šúľať . Do ošuľania Mária /srandujem/ . Dakujem za super vynález |
ODPOVEDAŤ |
| Lucia K. (brusnicka) ID 11397 (17.6.2010, 19:41) |
super tip, akurat zajtra sa chystam robit a pri mojom krpcovi nemam casu navyse, aby som cele doobedie sulkala |
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (16.3.2010, 20:08) |
super zlepšovák |
ODPOVEDAŤ |
| Eva L. (Akve) ID 92234 (16.3.2010, 12:04) |
Super, ďakujem za zlepšovák! |
ODPOVEDAŤ |
Jana K. (AlinkaK) ID 51796 (15.3.2010, 21:44) |
|
ODPOVEDAŤ |
Jana K. (AlinkaK) ID 51796 (15.3.2010, 21:43) |
|
ODPOVEDAŤ |
| Lucia H. (gupka) ID 9968 (15.3.2010, 20:29) |
Majka, aj ja ďakujem za skvelý tip |
ODPOVEDAŤ |
| Adriana S. (adrika280) ID 34442 (15.3.2010, 20:07) |
Skvely napad Vdaka za tip |
ODPOVEDAŤ |
Margita K. (argita) ID 28609 (15.3.2010, 18:47) |
Vynikajúci nápad. Kočky ste veľmi šikovné. |
ODPOVEDAŤ |
| melania l. (lararuby) ID 130989 (15.3.2010, 18:16) |
Nápad za milion,zo zemiakovým cestom robím rada a šúľanie občas odflákam guľkami,ale toto tvoje vylepšenie nemá chybu. |
ODPOVEDAŤ |
| kristína s. (nigina) ID 32120 (15.3.2010, 17:08) |
No ja to nešuľkám vôbec. Robievala som to, ale teraz to robievam tak, že cesto rozvaľkám a krájam ako keď sa robia široké rezance. Je to super. Odkukala som to v menze. |
ODPOVEDAŤ |
| | Maria R. (mary702) ID 21508 (15.3.2010, 18:43) |
ja to sulnem iba preto, lebo su to sulance, tak nech im to nie je luto..., ale chuti to aj bez sulkania, vtedy maju jemne hrany. |
ODPOVEDAŤ |
Milada K. (milad) ID 54061 (15.3.2010, 16:35) |
Podobne robím aj dukátové buchty, cesto rozložím na pomastený plech, namočím radielko do oleja a krájam, akú veľkosť chcem. Ide to aj nožom, alebo krájacím kolieskom na pizzu. Stačí občas pomastiť a všetko je hotové raz dva- netreba ani prekladať na plech, je to už tam |
ODPOVEDAŤ |
| Darina B. (danda3) ID 104195 (15.3.2010, 15:40) |
|
ODPOVEDAŤ |
Viera F. (Fafav) ID 30923 (15.3.2010, 14:22) |
Nóóóóó šikovnica, len čo je pravda - ohromný nápad!!!! Už nikdy inak. |
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 25 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |