končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
HUBY |
Lenka G. (podkolienka) ID 38764 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) šampiňony plnené syrom s omáčkou[ recept č. 10532 zo dňa 23.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 400g šampiňonov, 100g postrúhaného tvrdého syra, 50g masla, mleté biele korenie, soľ, hladká múka, 2-3 vajcia, strúhanka, olej na vyprážanie, 4 lyžice jemného kečupu, 100ml červeného vína POSTUP PRÍPRAVY šampiňony dôkladne očistite, hlavičky oddeľte od nožičiek, všetko opláchnite a opatrne osušte. Postrúhaný tvrdý syr premiešajte so zmäknutým maslom a ochuťte korením a soľou. Takto pripravenou hmotou naplňte hlavičky húb a obaľte ich v múke, rozšľahaných vajíčkach a strúhanke. V hlbšej panvici rozpáľte dostatok oleja a šampiňony vypražte. Vyberte ich na papierové obrúsky, ktoré odsajú prebytočný tuk. Nožičky šampiňonov posekajte nadrobno a oprežte ich na dvoch lyžiciach oleja. Na panvicu primiešajte kečup, víno a podľa chuti osoľte. Omáčku ešte krátko povarte. Vyprážané šampiňony rozdeľte na taniere, ku každej porcii pridajte omáčku a zemiaky pripravené ľubovoľným spôsobom. Recept mám z časopisu, včera sme mali na večeru a veľmi nám chutilo. |
Zuzana M. (mambusa) ID 3142, mimibazar.sk/mambusa (24.1.2009, 15:27) | |
Ja zase sampinony obalujem tak , ze dam do mikrotenoveho vrecka muku. Potom tam hodim sampinony, zavriem sacok tak, aby tam zostala mala vzduchova bublina a ponatriasam na vsetky strany. Potom ich povyberam do vajicka,muku v sacku vymenim za struhanku a postup zopakujem ako pri muke. Sampiny su krasne obalene zo vsetkych stran, a je to otazka 3 minut pre akehokolvek mnozstvo sampionov |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana H. (jahal) ID 40929 (24.1.2009, 8:29) | |
Vyzerá suprovo, určite ich zajtra spravím. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lenka G. (podkolienka) ID 38764 (24.1.2009, 14:15) | ||
je to taká zvláštna a hlavne výrazná chuť omáčky, to je tým vínom. Ja osobne víno nemám rada, ale veľmi mi chutila. Dúfam, že aj vám bude | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anna J. (andulka2) ID 48309 (23.1.2009, 11:04) |
Šampiony nemusíte obaľovať a vyprážať po jednom, nastoknite ich na špajlu a spolu ich obaľujte aj vyprážajte. Ja ich na špajli aj servírujem. Ide to rýchlo. Ja dávam na špajlu 5-6 ks a zbytok špajle odlomím. Plnené šampiony spojte plnkou k sebe a tak ich nastoknite na špajlu, obaľte a vypražte. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lenka G. (podkolienka) ID 38764 (24.1.2009, 14:16) | ||
dobrý nápad, dakujem | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |