
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Dana P. (pokemonka) ID 48024 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Mexická špecialita[ recept č. 10644 zo dňa 26.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 polievková lyžica oleja, 1 väčšia cibuľa, 1 čerstvá červená paprika, 2 strúčiky cesnaku, 1 čajová lyžička mletej sladkej papriky, 1 čajová lyžička rasce, 500 g mletého hovädzieho mäsa (môže byť aj bravčové, taktiež namiesto mletého mäsa som použila nadrobno nakrájané špekačky a tie nám chutili viac ako mäso), v 3 dcl vody rozmiešať 1 bujón alebo 1 čajovú lyžičku vegety, pol čajovej lyžičky kryštalového cukru, 2 polievkové lyžice kečupu, 2 paradajky, soľ, korenie, 2 konzervy červenej sterilizovanej fazule poznámka: v recepte je napísane 3 dcl vody, ale ja dávam menej - potom podľa potreby dolievam. POSTUP PRÍPRAVY na oleji speníme cibuľu a postupne dáme všetky prísady. Zamiešame a varíme dovtedy, kým nie je mäso prípadne klobáska hotová. Ako prílohu dávame chlieb. PS: foto doložím neskôr |