končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
SÚŤAŽ |
tatiana p. (tanasek) ID 36001 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Živánska[ recept č. 10859 zo dňa 3.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1kg zemiakov,3veľké cibule,500g bravčového masa,150g anglickej slaniny,mletá červená paprika,mleté čierne korenie,drvená rasca POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky a cibuľu očistíme,umyjeme a pokrájame na kolieska.Maso narežeme na plátky a naklepeme.Slaninku pokrájame na tenké plátky.Suroviny podľa potreby osolíme,popaprikujeme a posypeme drvenou rascou,prípadne čiernym korením.Vložíme do folie,zauzlíme a položíme na plech.V rúre pečieme asi45 minút pri teplote asi200stupnouC.Podávame priamo..Mňam |
Želka G. (dzaja26) ID 80145 (15.3.2009, 17:00) | |
Ja robievam živánku tak, že si večer mäsko naložím do pácu- ochutím tak ako to máš uvedené v recepte aj ty a tiež ho naklepem a každú vrstvu / dávam do jenskej misy / prelejem bielym vínkom - to urobí so živánkou zázraky, skús. Cez noc to nechám odstáť v chladničke a potom postupujem s prípravou tak ako to máš uvedené v recepte aj ty. Moja mama to takto robieva od nepamäti a každému, kto ochutnal to veeeeľmi chutilo Má to nielen vynikajúcu chuť, ale aj vôňu. |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |