
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MLETÉ MÄSO |
Iveta B. (rabiva) ID 556 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) BUREK[ recept č. 1095 zo dňa 4.3.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 250g mleté hovädzie mäso, 250g mleté bravčové mäso, 2-3ks cibule, 2ks vajec, 500g hladká múka, olej, 1 lyžička octu, soľ, peper POSTUP PRÍPRAVY Z múky, oleja, soli a vody vypracujeme stredne tuhé cesto, ktoré rozdelíme na 5 častí. Jednotlivé časti rozvaľkáme na tenké obdĺžnikové pláty a necháme ich chvíľu postáť. Z mletého mäsa, nadrobo pokrájanej cibule, vajec, soli a pepru si pripravíme zmes a rozdelíme ju na 5 častí. Na každý plát mäsa dáme zmes a po dlhšej strane zavinieme, tak akoby sme robili palacinky. Jednotlivé záviny poukladáme tesne vedľa seba na vymazaný plech a pečieme asi 1 hod. Počas pečenia občas testo prepichneme vidličkou. Na konci burek ešte potrieme olejom. Fotodokumentácia niekedy nabudúce :))) |
![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (18.12.2012, 23:28) |
Fúha! Tá fotodokumentácia sa ešte stále chystá? ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |