Gitka H. (mrkvicka556) ID 60494 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Jahodová pre moju jahôdku
[ recept č. 10979 zo dňa 7.2.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
.
POSTUP PRÍPRAVY
. |
veronika i. (dhatu) ID 46944 (10.2.2009, 20:26) |
ahaaa..to ja robim nieco podobne ..len tmavy korpus,s hrstou orechov,s kakaom, a k tomu plnka z varenej kase zo zlateho klasu rozmiesaneho vo vode so stavou zo zavaranych jahod,a potom uz len do rozmiesaneho masla s prask.cukrom vmiesat vychladnuty puding.treba mixovat do aleluja,lebo prvych par minut to vyzera zrazene,alel ked sa to riadne pomixuje je to ok... a je to vynikajuce ,a ked sa medzi vrstvy kremu poukladaju zavarane jahody a este lepsie su cerstve...tak je to famozne ..ale ten vas je fakt pekny |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
veronika i. (dhatu) ID 46944 (8.2.2009, 16:49) |
nadherna, a vyzera aj veeeeelmi chutna..mozem sa opytat na kombinaciu piskoty s kremom? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | Gitka H. (mrkvicka556) ID 60494 (9.2.2009, 8:44) |
ahoj, bola vážne fajn. Piškotu som robila klasickú bielu,rozrezala som ju na troje a plnila som jahodovým pudingom do ktorého som pridala maslo. Korpusi som pred tým natretím pofrkala jahodovou šťavou a natrela jahodovou marmeládou,aby neboli suché. Medzi prvý a tretí korpus som pridala na puding nakrajané jahody. Vrch som už len namastila marmeládou ozdobila jahodami a zaliala som ich želatínou. Zostalo mi trochu plnky tak som ju ešte dozdobila. Nič náročné a pomerne rýchle. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |