
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Gabriela P. (helvetia) ID 13483 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Plnka s kuracimi pecienkami pecena v ohnovzdornej mise.[ recept č. 11196 zo dňa 14.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 8 rozkov, 5 vajec, 50 g kuracich pecienok, 200 ml mlieka, 1 velka cibula, 1PL oleja, trosku masla na vymastenie formy, hrst petrzlenovej vnate, muskatovy oriesok, sol, korenie POSTUP PRÍPRAVY Na panvici rozohrejeme olej a pridame nadrobno nakrajanu cibulu, restujeme asi 3 minuty, prihodime ocistenu a odblanenu pecienku, pokrajanu na platky - male a opekame este 6 minut, osolime, okorenime a nechame vychladnut. Ruru rozpalime na 180 stupnov. Rozky nakrajame na kocky a vo velkej mise ich prelejeme mliekom. Pridame zltky a pecienku, premiesame. Pridame sneh z bielkov, nakrajanu petrzlenovu vnat a muskatovy oriesok - nastruhany. Opatrne zamiesame a nalejeme do vymastenej ohnovzdornej misy. Povrch vyrovname. Pecieme 20 minut, kym povrch nezozlatne. |
Erika G. (greeri) ID 128362 (29.10.2012, 15:02) |
čo k tomu ako prílohu? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Andrea F. (Panda4) ID 92104, mimibazar.sk/panda4 (27.9.2012, 19:00) |
vyborny recept, este som pridala aj sampinony a perfis ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |