
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Lucia A. (Abelka) ID 44182 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) ZAPECENE KURCA S KYSLOU KAPUSTOU.[ recept č. 11318 zo dňa 17.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1kurca,1kg kyslej kapusty,300g ryze,sol,mleta č.paprika,2,5dl kyslej smotany,1kocka kuracieho bujonu,olej na vymastenie pekaca. POSTUP PRÍPRAVY Hlbsi pekac vymastime olejom a navrstvime don odkvapkanu kyslu kapustu.Ryzu umyjeme,nechame odkvapkat a rovnomerne nasypeme na kapustu.Tuto vrstvu mierne osolime.Kura rozdelime na 8 casti mozme aj na viac mensich osolime,opaprikujeme a rozlozime na ryzu.Nakoniec polejeme kyslou smotanou,vlozime do vyhriatej rury a pri teplote 180,pecieme asi 80minut.Pocas pecenia podlievame podla potreby horucim bujonom. |