končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Miriam B. (miriam11) ID 3686 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Tvarohová torta[ recept č. 11608 zo dňa 26.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 2 balíčky piškótou, 1/2 tvarohu, 4 dl mlieka, 2 vajcia, 1 kocka tuku (Hera, Perla), 2 balíčky vanilkového cukru, 2 dl cukru práškového, 4 lyžice rumu, 10 g svetlé želatíny (vrchovatá polievková lyžica), 1 lyžica kakaa, ovocie (jahody, ananás, marhule, broskyne), šľahačka na ozdobu. POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Želatínu namočíme na noc do 2 dl mlieka. Druhý deň pridáme 2 dl horúceho mlieka a želatínu rozmiešame v mixéri. Pridáme cukor, vanilkový cukor, rum, vajcia a striedavo po lyžiciach tvaroh a zmäknutý tuk. Všetko dobre vyšľaháme. Tvarohový krém rozdelíme na tri časti. Väčšiu tortovú formu vyložíme mikroténovou fóliou. Na dno narovnáme tesne vedľa seba piškóty a zalejeme prvým dielom tvarohového krému. Navrch rozložíme ovocie a zalejeme druhým dielom krému. Opäť položíme vrstvu piškótou a ovocie a zalejeme zbytkom krému, do ktorého sme jemne zamiešali kakao. Takto pripravenú tortu dáme do chladničky. Po vychladnutí ozdobíme šľahačkou |
Ivana H. (ivanahraskova) ID 71564 (3.3.2010, 20:55) |
ahoj miriam, chcem sa spytat aku zelatinu si pouzila? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |