
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Brigita Křivová (Nikolasko) ID 12037 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Hubové rizoto[ recept č. 11620 zo dňa 26.2.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 200 g čerstvých húb, 250 g ryže alebo krúp, 1 lyžica oleja, 1 cibuľa, pol litra vývaru alebo vody, 30 g nastrúhaného ementálu alebo parmezánu, soľ POSTUP PRÍPRAVY Najprv uvaríme podľa príslušného receptu ryžu, alebo krúpy. Očistené huby pokrájame na kúsky. Na oleji usmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané huby a podusíme. Potom pridáme ryžu, alebo krúpy, osolíme, pomiešame a ešte trochu podusíme. Na tanieri posypeme strúhaným syrom. |