
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Iveta H. (IVA H) ID 31964 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) BIGOS[ recept č. 12039 zo dňa 11.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 600g brav.mäsa,najlepšie je pliecko,olej,100g prerastenej údenej slaninky,2 stredne veľké cibule,2 strúčiky cesnaku,800g očistených zemiakov,kmín,soľ,500g kyslej kapusty,mäsový vývar. POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na malé kocky.Vo väčšej panvici zohrejeme olej,pridáme nakrájanú slaninu,nasekanú cibuľu a na plátky nakrájaný cesnak.Opražíme,pridáme mäso a opečieme.Medzitým si nakrájame zemiaky na plátky.Vymastíme pekáč a ukladáme plátky zemiakov,osolíme a posypeme ich kmínom.Na ne položíme mäsovú zmes,kapustu a zasa zemiaky.Podlejeme vývarom a dusíme v rúre pri 190°C domäkka cca 100-120 minút. |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (11.3.2009, 11:22) |
Robievam niečo podobné, volá sa to Oravský bigos a je to mňaminka ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta H. (IVA H) ID 31964 (11.3.2009, 11:23) |
To veru je,chutí celej rodinke ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |