
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zuzana G. (belinka21) ID 14991 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) REZNE V MARINADE[ recept č. 12284 zo dňa 18.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4 - 6 bravčových reznov, olej na vysmážanie NA MARINÁDU: 2 vajcia, 1 PL kečupu, 1 PL grilovacieho korenia, 2 ČL solamylu, 4 PL sójovej omáčky, 1/2 ČL karí korenia, 2 strúčiky prelisovaného cesnaku, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Rezne umyjeme, osušíme a zľahka naklepeme. Osolíme a okoreníme. Ingrediencie na marinádu spolu vymiešame, rezne poukladáme do plytkej misy a zalejeme marinádou. Na 24 hodín ich odložíme do chladničky. Naložené mäso vysmažíme v horúcom oleji. Podávame s pečenými zemiakami alebo kašou, príloha je na vás podla chuti.Ja som do polky kaše ešte zamiešala osmažený špenát na masle. |