
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jana G. (sokolka) ID 66132 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Zapekané rezne[ recept č. 12396 zo dňa 21.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 750 g bravčového stehna, 3 vajcia, soľ, strúhanka, olej na vyprážanie Šťava: 200 ml vody, po 1 lyžici horčice, kečupu, masla, oleja, po 1 lyžičke vegety a mletého č. korenia. POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme, obalíme v strúhanke a ešte raz vyklepeme. Vajíčka rozšľaháme, mierne osolíme. Rezne postupne namáčame vo vajíčkach a z oboch strán vypražíme. Pripravíme šťavu: Do horúcej vody pridáme všetky suroviny a príchute a dôkladne ich zmiešame. Vypražené rezne našikmo poukladáme do pekáča, zalejeme pripravenou šťavou a pekáč zakryjeme alobalom. Pečieme asi pol hodiny. Vhodnou prílohou je zemiaková kaša alebo dusená ryža. |
![]() | Miriam D. (alex) ID 478 (17.5.2009, 20:37) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mária S. (slobodka) ID 81076 (21.3.2009, 20:05) |
poznám,často robievam,fakt výborné. ja robim z karé. a kto má rád môže pridat do štavy cesnak |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jana G. (sokolka) ID 66132 (22.3.2009, 7:14) |
Samozrejme, Majka, každý si už ochutí podľa svojho. ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |