
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
maria l. (lok) ID 82685 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Hrncekova bublanina[ recept č. 13853 zo dňa 7.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500g sezonneho ovocia 2hrnceky polohrubej muky 1/2balicka kypriaceho prasku 1hrncek krystaloveho cukru 1/2hrnceka mlieka 1/2hrnceka oleja 3vajcia sol tuk na vymastenie plechu muka na vysipanie plechu POSTUP PRÍPRAVY Muku preosejeme s kypriacim praskom,pridame cukor, mlieko,olej,vajcia,stipku soli a dokladne vymiesame.Cesto vylejeme na vymasteny a mukou vysypany plech.Ovocie umyjeme,nechame odkvapkat,zbavime stopiek,pripadne kostok,poukladame na cesto a kolac dame na polhodinu piect do vyhriatej rury.Dobra rada:Muku do kolacov vzdy radsej preosejte.Zbavite ju prisadnych necistot,bude kyprejsia a lepsie sa potom viaze s ostatnymi prisadami. |
Iveta S. (Stusticka) ID 24264, mimibazar.sk/stusticka (15.8.2010, 17:43) |
velmi dobra bublanina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |