
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Iveta H. (iv01) ID 7685 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | mäsové guľky s reďkovkovou omáčkou[ recept č. 14217 zo dňa 16.5.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 ks cibuľa, 15-20 ks stredne veľkých reďkoviek, olej, jedna kocka zeleninového bujónu, 0,5 l vody, soľ, čierne mleté korenie, majoránka, 0,5 kg mletého mäsa, asi 5 PL jemných ovsených vločiek, 0,5 dcl bieleho vína, hladká múka. POSTUP PRÍPRAVY Cibuľku nakrájame a na oleji speníme do sklovita, pridáme na mesiačiky nakrájané reďkovky, kocku bujónu, 0,5 l vody a dusíme. Do mletého mäsa pridáme podľa chuti soľ, korenie, majoránku, víno a ovsené vločky, dobre premiešame a tvarujeme menšie guľky, ktoré obalíme v múke a na oleji ich prudko opečieme zo všetkých strán. Vložíme ich do reďkovkovej omáčky a spolu ešte dusíme. Podávame s varenými zemiakmi, ryžou alebo chlebom. |