
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Milica K. (margoa) ID 23592 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Bravcovy gulas so zelenou fazulkou[ recept č. 14295 zo dňa 18.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravcove maso (inak nieje ani nutne, ale potom to uz nebude bravcovy gulas :D ), zelena fazulka, zemiaky, mrkva, cibula, cesnak, cierne korenie, sol, vegeta, mleta paprika, hladka muka, paradajka POSTUP PRÍPRAVY Na cibulke dusime na kocky pokrajane bravcove maso, skoro ku koncu pridame zelenu fazulku a mrkvu, spolu trochu dusime, potom osolime, okorenime, poprasime hladkou mukou, pridame mletu papriku, pomiesame, po chvile zalejeme vodou, prihodime nakrajane zemiaky, paradajku a vegetu a dovarime. Ked odstavime zo sporaka pridame prelisovany cesnak, pomiesame a ochutname, doladime solou korenim a vegetou.. |