
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Libor H. (havel) ID 49871 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Kurací perkelt[ recept č. 14449 zo dňa 23.5.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1kurča, udená slanina, 4 cibuľe, ml.červená paprika, soľ, ml.čierne korenie, hydinový vývar, 1 lyž. parad. pretlaku, pol lyžice worcesterovej omáčky POSTUP PRÍPRAVY Kurča očistíme umyjeme a rozdelíme na menšie kúsky. Udenú slaninu pokrájame na kocky, rozpražíme, pridáme nadrobno posekanú cibuľu,speníme Potom primiešame ml. papriku vložíme pripravené mäso a prudko opečieme zo všetkých strán. Osolíme, okoreníme ml.č. korením, podlejeme hydinovým vývarom/prípadne maggi kocka/, prikryjeme a dusíme do mäkka. Podlievame vývarom. Keď je mäso hotové pridáme parad. pretlak a worcesterovú omáčku a ešte chvíľu podusíme. |
![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (14.7.2011, 11:50) |
Ano, toto je perkelt ![]() ![]() ![]() ![]() Niektorí ľudia si mýlia perkelt s paprikášom ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (23.5.2009, 20:50) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |