. .. .. .. .. .. .
. .

Hrnčekový tvarohovo rebarborový koláčik - RECEPT 14550

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 11052 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov)


Hrnčekový tvarohovo rebarborový koláčik


[ recept č. 14550 zo dňa  ]
0.00   0x


Hrnčekový tvarohovo rebarborový koláčik


POTREBNÉ PRÍSADY

Tento nenáročný koláčik mám od mojej mamky. Jeho výhodou je, že je nenáročný na prípravu a ostáva dlho vláčny. Môžeme ho upiecť len s bielym a kakaovým cestom - po upečení po sypeme práškovým cukrom, alebo môžeme pridať ovocie, alebo ovocie a tvaroh, ako som to urobila ja. 2 kyslé smotany, 1/2 l hrnček práškového cukru (dávam menej), 1/2 l hrnček polohrubej múky, 1 dcl oleja, 1 vajce, 1 kávová lyžička sódy bikarbóny, 1 Zlatý klas, 1 lyžica kakaa, troška prášku do pečiva, 1 tvaroh, trocha práškového cukru, 1 vajce, 1 kávová lyžička Solamylu Rebarbora

POSTUP PRÍPRAVY

Smotanu dobre vymiešame s práškovým cukrom, pridáme múku, prášok do pečiva, sódu bikarbónu, vajce, olej.
Zmes rozdelíme na dve polovice.
Do jednej pridáme Zlatý klas a do druhej kakao.

Plech vystelieme papierom na pečenie, nalejeme najskôr cesto so Zlatým klasom a na to cik cak nalejeme kakaové cesto.
Rebarboru ošúpeme, nakrájame a husto ňou po sypeme celý koláčik.

Tvaroh vymiešame s cukrom, vajcom a Solamylom. Zoberieme lyžicu a robíme kôpky na rebarboru.
Dáme upiecť.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Ešte raz


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< *Tagliatelle rosso so sparglou a syrovou omackou* | Hrnčekový tvarohovo rebarborový koláčik | Šťavnaté rezne s kečupom >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
LUCIA F. (LUCINA3) ID 31852, mimibazar.sk/lucina3 (30.6.2018, 9:40)
(Y) (Y) (Y)výborný (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maja c. (macis) ID 63536 (22.5.2016, 11:18)
vynikajuuuuci .. stavnaty... rychly.. mnam |:o) |:o) |:o) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
hana h. (hankazk) ID 90615 (30.5.2015, 22:37)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (25.6.2015, 19:21)
(L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Soňa T. (rexo) ID 108927 (18.5.2014, 16:24)
Ako rýchlo sa upiekol tak rýchlo mizne z plechu. Na budúce ho dám na menší plech aby bol vyšší. Nemala som kakao tak do tvarohu som dala lyžičku perník korenie a do cesta stačí 3dcl cukru http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=906889 (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (3.6.2014, 19:45)
Sonička krásny koláčik ste upiekla, som rada, že ste s receptom spokojná :) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia B. (lucinab) ID 39508 (17.5.2014, 8:41)
Toho tvarohu 250 g alebo 500 g? A keď dám 250 múky a cukru tak je to ako 1/2 L hrnčeka, nie? Ďakujem, dnes sa naň chystám :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (3.6.2014, 19:44)
Lucka nehnevajte sa, ale až teraz som si pozrela komentáre - toho tvarohu tam ide 250 g (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva V. (Eva Vadrnová) ID 144441 (11.5.2013, 14:43)
dnes som piekla podobný rebarborový (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (7.6.2013, 18:06)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Andrea U. (andula30) ID 29352 (11.5.2013, 14:27)
Vyborny (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária F. (marika) ID 1819 (19.5.2012, 9:28)
Ivetka, dnes ho idem robiť po tretí krát. (Y) (Y). je proste úžasný. (clamp) (clamp) (clamp) (^) (^)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (28.6.2012, 11:13)
Marika z toho mám veľkú radosť (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Libuša P. (stará opica) ID 14700, mimibazar.sk/staraopica (25.5.2011, 14:34)
Skúšala som upiecť a je fakt super. Zajtra ho robím znovu, bohužiaľ na kar vlastnej svokre. Mala rada rebarboru a určite by jej chutil.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (30.5.2011, 11:34)
Libuška veľmi pekne ďakujem (L) (L) (L) a prajem úprimnú sústrasť
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (17.5.2010, 9:58)
ivetka, včera som piekla tento koláčik a je mňamkový (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (17.5.2010, 19:59)
Bety som rada, že chutnal (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana J. (Zuzu J.) ID 28053 (30.11.2009, 18:05)
Ivetka,
vyzera to super.
No co ak nemam Zlaty klas? Viem, hlupa otazka, no byvame v UK a moje zasoby z domu sa mi minuly akurat predvcerom. Ups...No a neviem cim inym to mozem nahradit.

Dakujeem
Zuzka
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (1.12.2009, 20:08)
Ahoj Zuzanka, podľa mňa ho úplne v pohode môžeš nahradiť vanilkovým pudingom
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana J. (Zuzu J.) ID 28053 (6.4.2010, 21:18)
Ivetka,
so 4-mesacnym oneskorenim odpovedam. Dakujem za radu ohladne Zlateho Klasu :)

Krasne dniky

Zuzu
ODPOVEDAŤnahlásiť
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (27.5.2009, 14:19)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (27.5.2009, 18:08)
ďakujem (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (27.5.2009, 12:49)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (27.5.2009, 18:09)
ďakujem (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (26.5.2009, 14:56)
mám ešte otázku: to 1/2 l hrnček znamená pol hrnčeka? potom je to na malý plech?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Daniela H. (Češka) ID 23282 (26.5.2009, 16:16)
no podľa mňa je to pol litrový hrnček
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (26.5.2009, 19:50)
áno je to pol litrový hrnček
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (26.5.2009, 17:17)
ahá, to mi vôbec nenapadlo, dík (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (26.5.2009, 12:21)
vyzerá skvele (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (26.5.2009, 14:50)
ďakujem (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
tereza M. (Terujaja) ID 52420 (26.5.2009, 10:31)
;-) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (26.5.2009, 14:50)
vďaka (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (26.5.2009, 8:15)
Tak aj tento koláčik si pridávam k čakateľom (clamp) (clamp) (clamp)mám taký zoznam, čo všetko chcem postupne skúsiť a neviem, neviem, či sa tento aj nepredbehne ;-)lebo vyzerá božsky a veľmi jednoducho, tak kto by odolal (zajic) (zajic) (zajic) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (26.5.2009, 9:19)
To poznám, mám na odkladaných fúru vecí, do konca života mám čo variť a piecť, ale postupne sa snáď k tomu dostanem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (gupka) ID 9968 (26.5.2009, 10:17)
na tento určite príde rad prv, ako na ostatné ^o)ale mám otázku: to 1/2 l hrnček znamená pol hrnčeka? potom je to na malý plech?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva K. (evekei) ID 31604 (25.5.2009, 20:57)
(Y) výborný jednoduchý koláčik a pritom vôbec nie obyčajný (zajic) Niekedy vyskúšam (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (26.5.2009, 9:19)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (25.5.2009, 20:49)
(Y) Ivetka, vyzera to velmi chutne a recept na hrncekovy kolacik je vzdy vitany (Y) |:o) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (25.5.2009, 20:51)
Je to fajn hlavne vtedy, keď už človek nevie čo by rýchlo upiekol. Je to šup šup a je dobrý aj upečený len tak bez ovocia a tvarohu. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu