
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Martina S. (tinula29) ID 57562 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Bravčové karé na kyslej kapuste[ recept č. 14602 zo dňa 27.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 11/2 kg kyslej kapusty, 700 g vykosteného karé, 300 g tvrdého syru Eidam, 2 vajcia, 1 kyslá smotana, 1 biely jogurt, vegeta, soľ, ako príloha opekané zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Na dno vymasteného plechu dáme kyslú kapustu. Na ňu naukladáme plátky bravčového karé, ktoré sa predtým desať hodín marinovalo v zmesi pripravenej zo smotany, vajec, jogurtu, vegety a soli. Do plechu vlejeme aj zvyšok marinády. Všetko pečieme dvadsaťpäť minút. Na záver mäso posypeme nastrúhaným syrom a necháme ešte pár minút zapekať. |