
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Martina S. (tinula29) ID 57562 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Srnčí guláš[ recept č. 14671 zo dňa 30.5.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mäsa z diviny – srnčie stehno, 1 kg zemiakov, 250 g cibule, gulášové korenie, sladká a štipľavá sušená paprika, mletá rasca, majorán, cesnak, soľ, fľaša tmavého piva, 2 dcl červeného vína, olej, 1 fľaša zaváraného leča POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme cibuľu, poprášime sladkou paprikou, pridáme na kocky nakrájané mäso. Opražíme, posolíme, podlejeme pivom a vínom, prichutíme mletou rascou a gulášovým korením. Podusíme. Keď je mäso skoro hotové, pridáme lečo bez šťavy a podusíme. Pridáme zemiaky a zalejeme vodou po úroveň zemiakov. Varíme, kým nie sú zemiaky mäkké. Na záver všetko zahustíme postrúhaným zemiakom, dolejeme zostatok piva a dochutíme majoránom, štipľavou paprikou a cesnakom |