končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Žaneta G. (Janette4) ID 63063 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Medový krémeš[ recept č. 15462 zo dňa 20.6.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 medové pláty. Plnka:800ml mlieka, 80g zlatého klasu, 2ks vanilínového cukru,2 PL hladkej múky, 150g práškového cukru, 120g masla, 120g stužený tuk na pečenie, 400ml smotany na šľahanie, 2stužovače šľahačky Smetafix alebo 1 želatínový stužovač POSTUP PRÍPRAVY Dva pláty medového cesta jednotlivo položíme na pracovnú dosku.Z mlieka,vanil.cukru.Zlatého klasu a hladkej múky uvaríme za stáleho miešania hustú kašu,ktorú necháme vychladnúť.Medzitým práškový cukor vymiešame so zmäknutým maslom a stuženým tukom na pečenie.Do vymiešaného masla pridávame po častiach vychladnutú kašu a premiešame.Každý plát medového cesta natrieme pripravenou plnkou..Smotanu vyšľaháme do tuha so stužovačmi šľahačky a natrieme na plnku.Na šľahačku položíme plát medového cesta.Naplnené pláty odložíme odstáť do chladu,najlepšie cez noc. |
Iveta S. (Ivikas) ID 98845 (21.6.2009, 14:29) |
tiez robievam je to dobrotka |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (20.6.2009, 22:08) | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |