Miroslava F. (mackopf) ID 5745 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
špenátová polievka a la pizza mizza
[ recept č. 15586 zo dňa 24.6.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
nedavno som jedla vynikajucu polievku v Pizze Mizze v Bratislave. Vedel by mi niekto poradit ako by som mohla urobit podobnu ? ta polievka bola smotanova, bolo tam citit cesnak, bez vajicka, cestovin, ryze ci zemiakov. ale malo to este taku zvlastnu chut :) a neviem, co to bolo.
POSTUP PRÍPRAVY
??? |
 | Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (25.6.2009, 10:26) |
ak ju robili poctivo tak ju varili dlhsie ako sa bezne vari, teda sa z nej vypari co najviac vody, zaroven pouzivaju kavlitnu smotanu, najlepsia je 33% na slahanie, a chut doda spravny pomer cesnaku, soli, korenia a predpokladam ze pouzivaju aj nejaky bujon...najlepsie bujony su sypke bujony, daju sa kupit napr. v metre (napr. knorr ciry bujon) |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (3.7.2009, 22:00) |
dakujem krasne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |