![]() |
1. Na grilovacie tácky si nachystáme umytých a očistených kaprov, vlastne v tomto prípade už iba podkovičky z kapríka Miška. |
![]() |
2. S bylinkovou soľou ich osolíme z oboch strán. |
![]() |
3. Odborník v podobe tatinka by už mohol mať nachystaný gril s plápolajúcim dreveným uhlím. Odborník v podobe mamičky ugriluje ryby. Kapra neotáčajte, z 90 percent ho ugrilujte z jednej strany, uhlie by nemalo horieť, iba tlieť. Ak by ste ho chceli otočiť, pravdepodobne ho rozlámete, radšej kapra prikryte ďalšou alobalovou táckou a nechajte dogrilovať. Papkajte so šalátom a chlebom. Čo je dôležité, chutilo aj detvákom!!!! Zo 6 kilového kapra sa najedlo 8 dospelákov a 2 detičky. |