
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Iveta S. (yvett) ID 11052 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Nepečená jahodová torta[ recept č. 16488 zo dňa 27.7.2009 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 200 g okrúhlych piškót, 800 g tvarohu - použila som Kapucín, 150 g práškového cukru, 500 g jahôd, 2 balíčky vanilkového cukru, 150 ml sľahačkovej smotany, 20 g želatíny, 70 g jahodového džemu, 1 stužovač šľahačky POSTUP PRÍPRAVY Polovičné množstvo tvarohu vymiešame s práškovým a 1 vanilkovým cukrom. Zvyšný tvaroh,nakrájané jahody a jahodový džem rozmixujeme. Pridáme vanilkový cukor. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme so stužovačom šľahačky. Spolu so želatínou, ktorú pripravíme podľa návodu, zľahka primiešame do jahodovej masy. Tortovú formu vyskladáme piškótami, nalejeme jahodovú zmes, znovu pokladieme piškótami a nalejeme tvaroh vymiešaný s práškovým a vanilkovým cukrom. Ozdobíme a dáme stuhnúť do chladničky. |
![]() | Estera Š. (esti7) ID 16522 (28.7.2009, 18:33) |
Ivka, som Ti niečo dlžná... ![]() ![]() Ale teraz úprimne: tortička ako má byť počas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (31.7.2009, 12:14) |
nám chutila, takže sa možno miláčikovi zavďačíš ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lucia H. (gupka) ID 9968 (27.7.2009, 13:11) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (27.7.2009, 21:41) |
![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |