
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Renáta I. (Dobrota) ID 41578 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Sterilizovaná zabíjačková kapusta[ recept č. 16818 zo dňa 8.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg pliecka; cibuľa; rasca; soľ; červená mletá paprika; kapusta. POSTUP PRÍPRAVY Na cibuľke osmažíme mäso, pridáme rascu, soľ, papriku a trochu dusíme. Pridáme kapustu, trocha vody a dusíme 15 minút. Horúce dáme do fliaš, použijeme viečko s červenou gumičkou a sterilizujeme dve hodiny. |
lucia h. (3bitka) ID 69705 (8.8.2009, 11:25) |
ja zabíjačkovú kapustu nesterilizujem....istejšie je ked to dám do mrazničky....a potom to len zohrejem.. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Renáta I. (Dobrota) ID 41578, mimibazar.sk/dobrota (upravené 21.8.2009, 9:24) |
Alebo.... Táto sterilizovaná je určená na dovolenky, keď to človek niekam "vlečie" a v aute nemá dostatočne chladiacu chladničku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |