
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Elena Š. (*ela*) ID 4972 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Kura na soli[ recept č. 1702 zo dňa 2.7.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kura * 1 kg soli POSTUP PRÍPRAVY Kura bude šťavnaté a na povrchu chrumkavé, ako grilované. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 38 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |
Renata H. (R05) ID 330158 (6.8.2018, 13:13) |
Robila som ho prvýkrát, neviem kde som spravila chybu ale koža chrumkavá len na chrbáte , na prsiach a stehnách biela / vyhodila som ju /, keďže sa kura nemá otáčať a všetci píšete že super chrumkavá ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
eva t. (mimi1968) ID 114154 (30.11.2017, 16:18) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
martina G. (feedorka) ID 35909 (9.11.2017, 22:39) |
no, ale mne fakt nie je jasné, načo tam to kilo soli teda je... nechápem jej význam, vie niekto? ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Adriana J. (ajka007) ID 2990, mimibazar.sk/ajka007 (14.6.2015, 17:56) |
Môžete mi niekto poradiť v akej časti rúry ho pečiete ? Rošt je v strede alebo nanajnižšej polohe ?Asi diletantská otázka ![]() bolo tiež mňam, rošt som mala v strede , len koža na prsiach sa veľmi nafúkla ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (16.9.2015, 10:12) |
Kura pečiem v strednej časti rúry, prsiami dole a odokryté. Rúru počas celej doby pečenia neotváram. Myslím, že v tom je finta, že vzduch cirkuluje v celej rúre a soľ zabráni vysušeniu. ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Maria P. (teleflex) ID 105501 (13.8.2013, 14:32) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (12.8.2013, 21:41) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Veronika P. (zabenka) ID 139101 (12.8.2013, 18:51) |
Tak, pridám aj ja moju skúsenosť... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Veronika H. (Vejka0) ID 190101 (8.11.2011, 8:26) |
Tak toto kuriatko som včera robila aj keď som sa z počiatku tej soli bála ale výsledok: bolo úžástné ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (31.12.2011, 15:45) |
Veronika, nemáš zač. Keď človek prelomí strach, tak potom ho kuriatko milo prekvapí chrumkavou kožkou presne ako píšeš. ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Ivana K. (vivana) ID 63968, mimibazar.sk/vivana (21.9.2011, 14:58) |
zaujimalo by ma ci tychto novych rurach kde je vela funkcii pecenia pouzit teplovzdusnu ruru alebo pecenie zdola aj zhora? bo inac prave ho robim a dala som ako vzdy teplovzdusnu funkciu |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
iveta š. (maca.tt) ID 201137 (21.8.2011, 13:22) |
kto ešte nenabral odvahu ,tak hor sa do toho-je to fantázia bez roboty,pred rokmi som počula tento spôsob a konečne som to aj vyskúšala nemá to chybu,pod sol som dala papier na pečenie celé vyhodila pekáč schovala |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (22.8.2011, 22:16) |
Super Ivetka, treba zahodiť zábrany. Mne sa to tiež podarilo pri tomto recepte a trvalo mi to teda dosť dlho. ![]() Papier na pečenie je skvelý tip. ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (16.8.2011, 10:58) |
a keby som ho predsa trochu okorenil, alebo pouzil bylinky, vadilo by to? Tiez som tento recept vydel uz dost davno, ale kylo soli je kylo soli, bal som sa toho ![]() ![]() ![]() Ked ale citam take kladne recenzie, tak to este tento tyzden vyskusam ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (16.8.2011, 15:17) |
Kľudne ho okoreň a obylinkuj podľa svojho gusta. A kila soli sa neboj! Ukáž strachu ![]() ![]() Ja som podľa Tvojho receptu domáci syr ešte nestihla urobiť. Syridlo už mám rok v chladničke ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Slávka C. (slawka312) ID 62748, mimibazar.sk/slawka312 (15.8.2011, 14:47) |
Mne uz rozvoniava po byte ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (16.8.2011, 15:11) |
Super! ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Barbora K. (barborka k) ID 76396, mimibazar.sk/barborkak (4.6.2011, 18:49) |
akurat sa pecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Soňa K. (SoK) ID 100241, mimibazar.sk/sok (upravené 15.8.2011, 17:40) |
no sranda je v tom že dá...ako pohonná hmota...kamarát na tom jazdí ale on má to auto nejak prerobené ne to ![]() ![]() niekde som tu inak videla tento recept a tam pisali že sa kurča nesolí iba tam položí.. tak teraz neviem... ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Miroslava K. (Mirina20) ID 63516, mimibazar.sk/mirina20 (12.4.2011, 13:28) |
dnes robím toto kuriatko opäť ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (15.4.2011, 14:19) |
Teším sa, že chutilo. ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (25.3.2011, 10:13) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (15.4.2011, 14:15) |
Je výborné a fakt bez roboty. ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (29.3.2011, 8:27) |
![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mariana D. (frno) ID 104795 (28.8.2010, 12:28) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Darinka J. (dadkag1) ID 128257 (7.8.2010, 16:15) |
Kurciatko sme uz par krat robili a viem ,ze este vela krat budem ho robit ,lebo man velmi chuti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (13.8.2010, 8:47) |
Aj my máme toto kuriatko veľmi radi. A tá fajn chrumkavá kožka - mňam. ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Katka P. (katrinecka) ID 19295 (1.5.2010, 17:28) |
chceme ho robiť teraz v nedeľu...držte palce ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (1.5.2010, 21:01) |
Držím a verím, že bude všetkým chutiť. ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva K. (Jolana) ID 36903 (24.7.2009, 10:08) |
Ja som takto piekla aj stehná, aj krídelká, ale zo spodu sa mi pomerne dosť pripiekli a asi preto boli aj veľmi slané. Totižto keď sa takto pečie celé kurča, tak tá soľ akoby dávala vlhkosť na celé kurča a zaručila chrumkavú kôrku. Ale keď sa pečú stehná tak soľ ide priamo na mäso. Skúšala som dať aj menej soli, ale výsledný efekt nebol taký chrumkavý ako pri použití 1 kg soli. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (28.7.2009, 23:48) |
Evi, dík, že si pridala svoju skúsenosť s pečením samotných stehien a krídel. ![]() ![]() ![]() Presne ako píšeš, tá soľ je tam kvôli vlhkosti. Tak ma napadlo, čo keby sa soľ dala len na okraj pekáča a stehná do stredu? ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Gabika S. (Gabikas) ID 975 (24.7.2009, 9:28) |
Vyskúšané a super! ![]() ![]() Ďakujeme ze receptík. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (28.7.2009, 23:15) |
Teším sa. ![]() Naši ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Celkom: 38 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |