končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
RYŽA A CESTOVINY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)Čerstvé tortellini s pikantnou omáčkou z čerstvých rajčín a byliniek[ recept č. 17052 zo dňa 16.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Čerstvé tortellini (ravioli), Čerstvé rajčiny, Čerstvé bylinky (oregáno, bazalka), Feferónky, Cesnak, Olivovy olej, Rukola, Cherry rajčinky, Parmezán. POSTUP PRÍPRAVY Dáme zovrieť vodu do hrnca na cestoviny a zatiaľ si ošúpeme a nakrájame na tenké plátky 3-4 strúčiky cesnaku a jadierok zbavíme 1-2 feferónky, ktoré tiež nakrájame. Do vriacej vody vložíme 3-4 rajčiny na cca 1 minútku, vyberieme a ošúpeme kožu, ošúpané rajčiny nakrájame na kocky. Do osolenej vody dáme variť ravioli či tortellini. Na rozpáleny olivový olej dáme opražiť najprv cesnak, potom pridáme feferónky a nakoniec rajčiny. Rajčiny chceme v podstate len ohriať a nakoniec pridáme nasekané čersté oregáno a bazalku. Odstavíme z ohňa. Uvarené cestoviny zmiešame s omáčkou. Servírujeme posypané parmezánom, rukolou a čerstvými cherry rajčinkami. Dobrú chuť! PS pridám aj foto, keď to budem variť :o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Nakrájame si cesnak, feferónky, bylinky, rajčinky stiahneme z kože a naštvorčekujeme. Na olivovom oleji opražíme najprv cesnak, potom pridáme na minútku feferónky a potom rajčinky. Na koniec vmiešame bylinky a dusíme už iba chvíľočku, kým sa nám chute zmiešajú. Uvarené cestoviny pridáme do rajčinovej zmesi, necháme chvíľku postáť a servírujeme. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Lucia K. (noir222) ID 147185 (8.5.2010, 10:42) | |
toto urcite vyskusam je to delikatesa | |
ODPOVEDAŤ |