
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jarmila P. (jatea) ID 106659 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) cigánska pečienka[ recept č. 17057 zo dňa 16.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Vykostené bravčové karé, soľ, olivový olej, červená paprika, čierne korenie, vegeta, cesnak, bylinky podľa chuti, ja dávam oregano a šalviu. POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame asi na 1 cm hrubé rezne, naklepeme a posolíme. V miske si zmiešame papriku, vegetu, korenie a drvené bylinky. Na 2 rezne všetko asi po pol kávovej lyžičke a 1 strúčik roztlačeného cesnaku. Pridáme olej, aby z toho vznikla redšia kaša. Týmto potrieme osolené karé z obidvoch strán a uložíme do misky na 24 hodín. Potom mäso môžeme robiť buď na grile, alebo na panvici bez oleja a počas opekania potierame zvyšným ochuteným olejom. |