
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Anna J. (andulka2) ID 48309 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Huby v leče[ recept č. 17785 zo dňa 10.9.2009 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 kg hub, 1 kg červená paprika (kapie), 3/4 kg cibule, 1 dcl ocot, 1/4 l olej, 60 dkg sladký kečup, 10 dkg krupicový cukor, 3 pol. lyžice soli, 3 pol. lyžice mleté nové korenie, 1/2 balíčka mletého čierneho korenia. POSTUP PRÍPRAVY Huby nakrájame na väčšie kúsky a tak 10- 15 min. povaríme. Opláchneme ich v studenej vode a pridáme všetky ostatné suroviny. Cibuľu nakrájať na kolečká, papriku na kocky alebo prúžky. Všetko zamiešame a krátko povaríme- stačí 5 – 10 minút. Plníme do menších pohárov, zavíčkujeme a sterilizujeme 1 hod. pri teplote 95- 100 stupňov. Nie je to môj recept ale robím ho už dlhé roky a začína hubová sezóna. Ja používam suchohríby ale je možné použiť akékoľvek, ale jedlé...Je to výborná príloha k mäsu, do šťavy pod mäso, na cestoviny, i na ale mäso pripravované so zemiakmi v alobale na pekáči alebo na grile, do praženice |