
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Bušinka B. (Bušinka) ID 18787 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Knedľa vo vajíčku[ recept č. 1786 zo dňa 12.7.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Zvyšná knedľa (z nedeľného obeda napr.), syrokrém, cestíčko (klasické z vajíčka a hladkej múky), soľ, koreniny podľa vlastnej chuti, olej na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY Ak nám ostane knedľa z predošlého dňa, dám ju na chvíľu do mrazničky - lepšie sa bude s ňou pracovať, avšak nemala by byť príliš zmrznutá. Nakrájam ju na plátky, potriem syrokrémom z oboch strán, obalím v cestíčku a jednoducho vypražím na oleji z oboch strán. Jednoduchá a rýchla večera počas bežného týždňa. Pozor, je to veľmi sýte jedlo - ale veľmi chutné s čerstvou zeleninkou (paradajka, paprika alebo nejaký šalát ako kto rád). Nie je to síce príliš zdravé jedlo, ale občas na spotrebovanie zvyškov v chladničke si ho doprajeme. |
zdenka p. (zdenkakeltka) ID 16161 (12.7.2007, 14:37) |
ted si čtu váš postup,já to dělám malinko jinak,ikdyž výsledek chutí bude stejný nejprve knedlík nakrájím na kostky,osmažím a vliju rozkvrdlané vajíčka a míchám...pažitkou a baštím ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
zdenka p. (zdenkakeltka) ID 16161 (12.7.2007, 14:34) |
to máme také rádi ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |