
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CHUŤOVKY |
Milota V. (minoltka) ID 15371 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Gazdovský pekáč[ recept č. 1819 zo dňa 19.7.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Ingrediencie: Porcia asi pre 6-8 osôb. Krkovička-narezané napácované pláty cca 1kg. Bravčová klobáska 4-6 klackov, dobre prerastená slaninka...údená alebo oravská kuracie krídla-stehná 4-8 kusov podla veľkosti paradajky papriky 1pór jeden bujón...akýkoľvek 15L piva ,vina...podla značky :-) POSTUP PRÍPRAVY V záhradnom krbe urobíme pahrebu bud z dreveného uhlia alebo z dreva ale nesmie byť priamy oheň....dobre je to aspon 2-3 hodiny dporedu nahajcovať. Na pekáč som pokládol krkovičku na nu plátky slaninky a plátky papriky...podlial som vodou a rozdrvil do vody ten bujon....prikril alobalom a nehal na rošte asi 3/4 až 1hod ale s pravidelnou kontrolou a podlievaním aby neprihorelo...potom som odokryl a pridal kuracinu...kedže som mal dostatočne velký rošt kutracinu som dal vedla pekáča a na záverečných 20min do pekáča spolu z nakrajaným porom paprikou a paradajkou...no a podlieval som to občas pivom...asi 3-5dcl....podával som to s Gréckym šalátom. Manžel |
![]() | Renáta Č. (Cvrkotik) ID 6088, mimibazar.sk/cvrkotik (19.7.2007, 22:53) |
Dúfam,že to pivo, ktoré sa nedá do mäska treba vypiť! ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Alice C. (Alinka2) ID 16380 (19.7.2007, 22:04) |
Tam asi něco chybí ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana Č. (janita) ID 7581 (19.7.2007, 21:49) |
fúha 15 l piva ![]() ![]() ![]() ale inak vyzerá to ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |