Dagmar G. (dada1010) ID 26999 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 46 návštěvníkov)
Super bublanina ktorá nemá konkurenciu :-)
[ recept č. 19238 zo dňa 24.10.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
6 vajec, 30 Dkg kryštálového cukru,1 vanilkový cukor, 30 Dkg múky ( ktorú používate na piškótové cesto, mne sa osvedčil Bezlepkový mix z Viedenských pekární v Modre, Jizerka..) 1 prášok do pečiva, 1,5 dcl vlažnej vody, 1,5 dcl oleja, ovocie podľa chuti.
POSTUP PRÍPRAVY
Bielka vyšľaháme na polotuhý sneh a postupne prisýpame 10 Dkg cukru, potom postupne pridávame žĺtky a ostatný cukor, vanilkový cukor, vodu, olej a primiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva. Celú zmes zľahka premiešame a dáme piecť na vymastenom plechu, navrch uložíme ovocie podľa chuti. Pečieme pri 180 stupňoch. |
Vladimíra S. (vladdka3) ID 285574 (14.10.2013, 9:20) |
skvelá! robila som ju z MIX C a dala som do nej čerešne....bola naozaj ako z normálnej ak nie ešte lepšia  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana C. (chrenoxka) ID 209142 (14.7.2012, 19:34) |
Vyyyyyborna bublanina  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Janka R. (AnjelikAny) ID 66727 (11.7.2012, 14:19) |
ďakujem za super rceptí ,robila som v nedelu a idem zas kým su čerstve čerešne a rýbezle v zahrade. S čerešničkami bol .Ešte raz ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lenka S. (Jeja) ID 5733, mimibazar.sk/lenka72 (25.6.2012, 12:26) |
je fantastická, ďakujem za recept  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mária Č. (marish77) ID 218278 (8.6.2012, 15:07) |
Ja ju robím často, no z Jizerky nám nechutí, je taká ubitá....z Mix C je výborná...nadýchaná, jemnučká a aj lepšie vyzerá. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Dagmar G. (dada1010) ID 26999 (8.11.2012, 19:32) |
nie je to moja fotka, ale nie je ani z tejto stránky, je zo zahraničnej stránky |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Renata I. (vire17) ID 162446 (5.6.2012, 13:21) |
Dnes som robila, je výborná, ďakujem aj za dcérku....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Martina S. (suvla) ID 13393, mimibazar.sk/suvla (27.7.2011, 8:47) |
Ja ju tiež robievam, len ovocie dávam až po 10 min. pečenia a potom dopečiem 45 min. s ovocím, aspoň tak neklesne. Robila ju aj Kamila Magálová vo svojej relácii a odtiaľ mám ten fígeľ. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Dagmar G. (dada1010) ID 26999 (8.11.2012, 19:33) |
Ja ju pečiem už takych 20 rokov... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Andrea T. (aaandrejka) ID 5576, mimibazar.sk/aaandrejka (10.7.2011, 15:49) |
fakt super, dnes som ju robila prvykrat (s jizerkou) a s ribezlami a je skvela! robila som na mensi plech, 2/3 davky, je to na mensi plech akurat  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | slavka b. (slawi75) ID 113183 (2.7.2011, 19:51) |
Robila som ju uz 2 krat a je naozaj super. Taka nadychana lahunka . Piekla som ju z Mix C. Ja mam mensi plech a prvy krat som spravila zo 6tich vajec.No bolo toho kvantum tak som este dala aj do mafinkovych foriem a mali sme bublaninu a aj 14 mafinov.Dnes som uz upiekla len z 3 vajec a presne to sedi na mensi plech.Je skvela. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Erika H. (elala) ID 15484, mimibazar.sk/elala (16.6.2011, 16:45) |
Bola fantastická , veeeeľmi chutila ďakujeme za receptík  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna B. (margaretka125) ID 133347 (15.6.2011, 20:58) |
vyborna a super makka vydrzi aj 3 dni (ak sa nezje)  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Diana K. (kdiana87) ID 173575 (30.5.2011, 15:01) |
v nedelu som piekla a je fakt vyborna, makkucka, dala som kombinaciu ceresni a jahod super receptik  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarína C. (katkazm) ID 116402 (7.4.2010, 15:15) |
uz sa chladi, vyzera a vonia skvelo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Dagmar G. (dada1010) ID 26999 (8.4.2010, 18:04) |
Katka tak ako, chutilo ? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Katarína C. (katkazm) ID 116402 (9.4.2010, 18:45) |
dala som tam zavarane slivky a bola uzasna. nebola vobec sucha, dokonca ma babka pochvalila ze lepsiu nejedla. (co ona lubi ponadavat na zle jedlo ) takze urcite ju budem robievat  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Dagmar G. (dada1010) ID 26999 (11.4.2010, 8:59) |
tak to som rada, aj moja dcéra ju robila priateľovej babke, ktorá je kuchárka a tiež zožala veľký úspech, každý si hneď pýta recept, takže i keď sem ja nezvyknem dávať recepty, tento som neodolala, ja hlavne oceňujem okrem sťavnatosti, že nie je treba zašpininiť veľa riadov , už sa teším až bude čerstvé ovocie. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
lenka h. (aspekt) ID 87649 (25.10.2009, 15:16) |
pises je tam vidiet rozdiel medzi bezlepkovou a lepkovou a muka JIZERKA je bezlepkova ,psenicna len je zbavena lepku ...ja pracujem len s nou objednavam si ju na dobierku chodi zo Ziliny alebo Pezinaka maju ju obcas aj v Trnave zo Ziliny chodia aj vyrobky su dodavatelia Jizerskych pekarni maju fakt super veci a chutovo su vyborne/babovka,cestoviny,linecke kolace.../ som z Trnavy ak sa chce niekto nieco spytat adresa je nasledovna :rhlabels@rhlabels.sk . papa |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
katarina h. (katka01) ID 18377 (24.10.2009, 21:03) |
a kde sa prosim taka muka kupuje? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Dagmar G. (dada1010) ID 26999 (25.10.2009, 7:29) |
Neviem odkiaľ si, v Trnave sa dá objednať i v Bratislave, ale posielajú aj na dobierku. Ja beriem od nich aj chlieb, pečivo... Ale kľudne použi múku čo používaš na piškotové cesto, toto je super recept, vždy je to dobré. Múky od Novalimu nemám rada, lebo sú také iné , je tam vidieť rozdiel medzi bezlepkovou a lepkovou. Keď upečiem koláč nikto nesmie zistiť, že je bezlepkový , a to sa mi s tými ich múkami nedarí. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |