
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Kuracie soté[ recept č. 19712 zo dňa 6.11.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia * kečup * horčica * korenie na hydinu * olej * červená paprika * sterilizovaný hrášok a mrkvu * ananás * solamyl POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia si nakrájame pridáme k nim horčicu, kečup a korenie. Premiešame a necháme marinovať do ďalšieho dňa. Necháme na oleji zatiahnuť, pridáme na tenké rezančeky nakrájanú červenú papriku, podlejeme vodou, dusíme do mäkka. Potom pridáme hrášok s mrkvou a ananás. (ja som pridala aj zopár ružičiek predvarenej a nakrájanej brokolice) Ak chceme ešte viac šťavy tak podlejeme vodou. Necháme prebublať a zahustíme solamylom. Ja som podávala s ryžou a hranolkami. |