končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Moje medové kura[ recept č. 19878 zo dňa 9.11.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie stehná, alebo kura, soľ, sojová omáčka, med, maslo, olej POSTUP PRÍPRAVY Kuracie nohy si umyjeme a dáme do pekáča (kto chce môže stiahnuť kožu). Potrieme olivovým olejom, osolíme. Pokvapkáme sojovou omáčkou a na každý kúsok dáme 1PL medu. Podlejeme trochu vodou a zakryté pečieme cca 1/2 hod. do mäkka. Potom odkryjeme a na každý kus mäsa dáme kúsok masla. Pečieme ešte ďalšiu 1/2 hod. Podávame s ryžou alebo zemiakmi. Ja som tentokrát vyskúšala zemiaky Horec - od Maťky P. (Maťa406) id 48300. |
Katarina S. (29VODNARKA29) ID 118515 (7.1.2010, 19:22) |
ODPOVEDAŤnahlásiť |