Miriam B. (MiaLia) ID 12273 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 56 návštěvníkov)
Medove rebierka
[ recept č. 2157 zo dňa 1.9.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
bravcove rebierka, korenie na pecene rebierka, pikantny kecup, med, cesnak, sojova omacka, olivovy olej, citronova stava
POSTUP PRÍPRAVY
1. Rebierka jemne nasolime, nakorenime a dame piect na 220 stupnou cca na 25 - 30 min.
2. Kym sa nam rebierka pecu, pripravime si zmes, ktorou ich budeme potierat:
V miske si zmiesame 2 - 3 PL kecupu, 1 PL medu, 3 - 4 struciky prelisovaneho cesnaku, trosku sojovky, 1 KL olivoveho oleja a trosku citronovej stavy. Ja to vzdy robim "od oka".
3. Rebierka potrieme zmesov z jednej strany, nechame zapiect, otocime, potrieme aj druhu stranu a dopecieme.
Je to velmi jednoduchy, rychly a mnam recept. My ich zvykneme papat s bagetkami alebo len tak samotne. Prave sa mi pecu v rure, postup som uz nestihla nafotit, ale vysledok sem za chvilu hodim.
Prajem dobru chut. |
MARTINA D. (Mysicka22) ID 63773 (3.5.2014, 19:48) |
mne sa prave pecu v rure, a slinky sa mi zbiehaju z tej vone  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lucia D. (šupka) ID 209192 (14.4.2012, 10:58) |
Je to delikatesa,robim to už po niekolki krat a vždy sa za tzm len zapraši  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Branislava Z. (Bronike) ID 152507 (11.9.2011, 12:36) |
výborný recept, rebierka sú fantastické  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana R. (Tylili) ID 58990 (1.3.2011, 15:02) |
mňam, toto musím vyskúšať  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Denisa P. (omeqa) ID 6211, mimibazar.sk/omeqa (23.1.2010, 17:02) |
Mirka, prosim vas, ako peciete v rure tie rebierka, prikryte a pred koncom volne, alebo od zaciatku su v rure neprikryte. dakujem vyzeraju mnam, mnam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Miriam B. (MiaLia) ID 12273, mimibazar.sk/MiaLia (6.2.2010, 14:43) |
Deniska, peciem ich od zaciatku odokryte. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Silvia J. (Silvia104) ID 16825 (11.11.2009, 14:30) |
Vyyyyborneee rebierka, skvely receptik, prvykrat som sa rozhodla urobit rebierka a podla tohto receptiku, uz ani ine robit nebudem. Aj manzelovi veru veeeelmi chutili!!!!Super  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (3.10.2009, 11:57) |
toto som skusala uz opakovane - a dnes zase vynikajuca chut dakujem za receptik  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Mária T. (MT Decor) ID 41811, mimibazar.sk/MTDecor (17.11.2008, 13:10) |
miriam dnes mam takuto lakotinku podľa tvojho recepru pripravil moj mužiček, a su úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasnééééééééééé, vynikajúce. ja som rebierka pečene nikdy nemusela, ale teraz budeme robyť ich častejšie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Erika P. (babulina21) ID 59418 (25.10.2008, 12:02) |
aj my dost casto robime taketo rebierka,ale my ich nechavame cez noc odlezat v tej omacke a su fantasticke. papakame so smotanovym a pikantnym dresingom a pecenymi zemiackami. dnes sme to urobili podla teba lebo sme boli hladny a boli tiez super.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
migu m. (migu) ID 36636 (23.2.2008, 19:22) |
Dnes som robila, je to nieco neuveritelne a pritom jednoduche ! Odporucam vyskusat !!! Este som k rebierkam pridala na stvrtky nakrajane zemiaky a tie som tiez potierala zmesou...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarina F. (katarinka79) ID 22164, mimibazar.sk/katarinka79 (25.1.2008, 11:18) |
Ja ich chcem robiť cez víkend, ale nemám taký malý pekáč, môžem to upiecť aj v ohňovzdornej mise? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Miriam B. (MiaLia) ID 12273, mimibazar.sk/MiaLia (upravené 26.2.2008, 13:03) |
Katka, je jedno v com to pecies. Kludne aj v ohnovzdornej mise. a v poslednej dobe ich robim na papieri na pecenie aspon nemusim umyvat plech  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mária N. (Driverka) ID 4393, mimibazar.sk/driverka (29.12.2007, 12:54) |
Rebierká su výborné.Mnam-mnam,oblizujeme sa až za ušami.K tomu jedno a možeme si íst pospinkat.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mária N. (Driverka) ID 4393, mimibazar.sk/driverka (29.12.2007, 11:43) |
Rebierka sa mi peču v trube,krásne vonaju,potom napíšem výsledok.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (22.12.2007, 17:31) |
Miriam, dnes som robila tieto rebierka a musím povedať, že sú NESKUTOČNEEE, všetci sme sa nimi skoro zadrhli - tak sme ich pahltne jedli  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Miriam B. (MiaLia) ID 12273, mimibazar.sk/MiaLia (27.12.2007, 16:55) |
tesim sa, ze Vam chutili  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |