. .. .. .. .. .. .
. .

recept na zavarane feferony - RECEPT 2181

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZAVÁRANINY

ID 18400 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


recept na zavarane feferony


[ recept č. 2181 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

prosim prosim napiste mi niekto ako zavarate fereronky...ci len tradicne ako uhorky alebo nejakym inym fajnym sposobom, ujo google ma sklamal

POSTUP PRÍPRAVY

.
<< (Tvarohový ) nekysnutý svadobný múčnik | recept na zavarane feferony | RÝCHLE UTOPENCE >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Petra D. (artep21) ID 65, mimibazar.sk/artep21 (10.8.2011, 11:29)
ja som vcera zavarala baranie rohy, nalev som davala sladkokysly ako na uhorky, akurat som este pomedzi to pridala na kusy nakrajany patizon
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva G. (generál) ID 25597 (4.9.2009, 13:19)
Ja spravím nálev-uvarím...1sáčok nakladača, 2 zaváracie poháre vody, 3dc cukru a 4dc octu.-tak robím aj uhorky- a vychladnutým zalejem feferónky v pohároch....najlepšie od horčice...a vysterilizujem, 80stupňov-20minút.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Veronika Č. (roni87) ID 172774 (10.8.2011, 10:57)
Zdravím, ja zaváram tak že zalejem feferóny v pohári vychladeným dekom uvareným podla návodu na obale...nesterlizujem! Je to osvedčený recept, ale pozor aby na obale deka nebolo napísané STERIL...to druhé deko netreba sterilizovať :D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Veronika T. (eseta) ID 106408 (18.8.2009, 15:50)
moja maminka robí s takým nálevom ako na uhorky a sú fakt super :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (5.9.2007, 8:12)
Ja feferóny, baranie rohy, almy zaváram sladkokyslým nálevom (ako na uhorky). Do každého pohára dávam list a aj plátok celeru, plátky cibule, dve kolieska mrkvy a dávam aj cesnak a pridávam malú lyžičku oleja. Zvyčajne sa s tým "vyhrám" a do pohárov ozdobným spôsobom dávam baranie rohy, feferóny a aj karfiol, ktorý predtým trocha povarím). Vyzerá to pekne a ešte lepšie to chutí.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu