Zuzana P. (anaxamon) ID 18400 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
recept na zavarane feferony
[ recept č. 2181 zo dňa 4.9.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
prosim prosim napiste mi niekto ako zavarate fereronky...ci len tradicne ako uhorky alebo nejakym inym fajnym sposobom, ujo google ma sklamal
POSTUP PRÍPRAVY
. |
Petra D. (artep21) ID 65, mimibazar.sk/artep21 (10.8.2011, 11:29) |
ja som vcera zavarala baranie rohy, nalev som davala sladkokysly ako na uhorky, akurat som este pomedzi to pridala na kusy nakrajany patizon |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva G. (generál) ID 25597 (4.9.2009, 13:19) |
Ja spravím nálev-uvarím...1sáčok nakladača, 2 zaváracie poháre vody, 3dc cukru a 4dc octu.-tak robím aj uhorky- a vychladnutým zalejem feferónky v pohároch....najlepšie od horčice...a vysterilizujem, 80stupňov-20minút. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Veronika Č. (roni87) ID 172774 (10.8.2011, 10:57) |
Zdravím, ja zaváram tak že zalejem feferóny v pohári vychladeným dekom uvareným podla návodu na obale...nesterlizujem! Je to osvedčený recept, ale pozor aby na obale deka nebolo napísané STERIL...to druhé deko netreba sterilizovať :D |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Veronika T. (eseta) ID 106408 (18.8.2009, 15:50) |
moja maminka robí s takým nálevom ako na uhorky a sú fakt super  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Iveta S. (yvett) ID 11052 (5.9.2007, 8:12) |
Ja feferóny, baranie rohy, almy zaváram sladkokyslým nálevom (ako na uhorky). Do každého pohára dávam list a aj plátok celeru, plátky cibule, dve kolieska mrkvy a dávam aj cesnak a pridávam malú lyžičku oleja. Zvyčajne sa s tým "vyhrám" a do pohárov ozdobným spôsobom dávam baranie rohy, feferóny a aj karfiol, ktorý predtým trocha povarím). Vyzerá to pekne a ešte lepšie to chutí. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |