. .. .. .. .. .. .
. .

Výborné kysnuté trojuholníčky na slano - RECEPT 22001

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 30839 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)


Výborné kysnuté trojuholníčky na slano


[ recept č. 22001 zo dňa  ]


Výborné kysnuté trojuholníčky na slano


POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 600g hladkej múky, 400ml vlažného mlieka, 75ml vlažného oleja, 1ČL cukru, 1 a 1/2 ČL soli, 1/2 kocky čerstvého droždia, základná plnka: 100g zmäknutého masla, 2 žltka, 1 hlávka cesnaku a viac, soľ podľa chuti, okrem toho môžeme plniť aj šunkou/salámou, syrom, bylinkami, semienkami,zeleninou, proste čím chcete

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som robila cesto v DP, ak nemáte, tak klasicky, z droždia, cukru a mlieka urobiť kvások, pridať k múke, oleju, dochutiť a vypracovať cesto. Vykysnuté cesto si rozdelíme na 4 časti a každú vyvaľkáme na tenko, potrieme základnou plnkou a kto chce, môže ešte čosi na to poukladať, alebo posypať bylinky/semienka. cesto zrolujeme ako na závin, prenesieme na plech a ešte jemne potrieme základnou plnkou. Takto vedľa seba uložíme 4 záviny, ktoré potom prerežeme na trojuholníčky a necháme cca pol hodiny podkysnúť. Pečieme na 180°približne 25min.
Tieto moje nevyzerajú práve najlepšie, ale chuťovo sú výborné, k vínku ako stvorené.
Ja som každé plnila ináč, jedno je len základná plnka, ďalší je navyše so syrom, ďalší so šunkou a kapiou a posledný má naviac semienka a bylinky.
<< KAČKA | Výborné kysnuté trojuholníčky na slano | krstinová >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia K. (Myrtille) ID 332016 (4.7.2024, 12:44)
F A M Ó Z N E
s cestom sa výborne pracuje, po upečení sú nadýchané a chutné. Výborný recept. Ďakujem (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (9.2.2010, 14:31)
Jani, su nadhernééééé, cez vikend skusim (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
jana j. (Janushinka) ID 30839 (9.2.2010, 17:29)
och, no práveže tieto nevyzerajú až tak úchvatne, ale chuťovo sú fakt super a s cestom sa tiež výborne robí, tak isto vyskúšaj (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
katarina s. (kassa) ID 9569, mimibazar.sk/kassa (9.2.2010, 11:03)
Janka su uzasne, robila som na ples k vinu a prve boli fuc (Y) (Y) (Y) super recept :-) idem to skusit v tej DP :-) vdaka (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
jana j. (Janushinka) ID 30839 (9.2.2010, 17:26)
jéj, ďakujem veľmi pekne, u nás jednoznačne vedú a na také posedenia sú ako stvorené a navyše každá várka sa dá urobiť inej chuti (Y) čiže každý si isto nájde svoje (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva M. (evica39) ID 125668 (6.1.2010, 21:03)
Odporúčam! Pečiem podobné chuťovky, ale z lístkového cesta. Potriem kečupom, poukladám šunku, syr. Zaviniem, potriem vajíčkom, posypem sezamom. (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
jana j. (Janushinka) ID 30839 (6.1.2010, 21:44)
áno aj z lístkového cesta je to fajnotka a aj rýchlo hotové |:o) len teraz mám novú DP, tak skúšam čo všetko dokáže a veru celkom dosť toho a aj dobre dokáže :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu