
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
jarmilocka j. (jarmilocka) ID 43161 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Zemiaková torta nepečená[ recept č. 22198 zo dňa 12.1.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500 gr Cukor, 250 gr Maslo alebo margarín, 1kg varenych zemiakov, 200 g mleté vlašské orechy, 200 gr nastrúhaná čokoláda na varenie, 2 balíky vanilkový cukor (nemusí byť) POSTUP PRÍPRAVY 1. Maslo nechat na izbovej teplote. 2. Zemiaky uvariť a prepasirovat na pyre. 3. Do horuceho pyre pridat cukor aby sa roztopil. 4. Do zmesi pridajte maslo *ked trochu ochladne* 5. Nakoniec pridat nastrúhanu čokoládu 6. Vsetko spolu zmiešat, aby sa vytvorila kompaktná hmota. 7. Natrieť na naolejovanú tácku, formovat ako tortu a dat do chladnicky. 8. Na vrch dat šľahačku. |