končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Zemiakova "pizza"[ recept č. 22404 zo dňa 18.1.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Pizzove cesto alebo listkove,zemiaky (uvarene v šupke a nakrajane na kolieska),cesnak,šlahačkova smotana (2 dcl),3 vajička,rozmarín,sol,tymian,rasca,tvrdy syr,petrž.vnat POSTUP PRÍPRAVY Robila som z mojho pizzoveho cesta (tenkeho).Vykysnute cesto si roztiahneme na pomasteny plech.V miske si ochutime zemiaky solou,korenim,rascou a bylinkami.Poukladame na cesto a zalejeme smotanou v ktorej sme rozmiešali vajička a vnat.Mozete ochutit ešte vegetou.Na vrch nastruhame tvrdy syr.Upečieme na 190 st asi 25-30 min. Je to dobre teple ale aj studene. |