
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DIETY |
Lydia F. (velve) ID 15894 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Plnené pečené zemiaky[ recept č. 22863 zo dňa 30.1.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY (4 porcie) 8 zemiakov, 200 g mrazeného hrášku, 200 g prerastenej údenej (slaniny,salamy, sunky ) 1 cibuľa, 120 g tvrdého syra, 1 strúčik cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, 200 g zemiakov uvarených v šupke POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky dôkladne umyjeme, dáme na plech, upečieme a necháme vychladnúť. Na kocky nakrájanú slaninu opražíme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a spolu restujeme. Z vychladnutých zemiakov odrežeme vrch, vnútro čiastočne vydlabeme, roztlačíme ho vidličkou, pridáme zemiaky uvarené v šupke a postrúhané na jemnom strúhadle, opečenú cibuľu so slaninou, hrášok, postrúhaný syr a pretlačený cesnak. Zmes posolíme, okoreníme, dobre premiešame a naplníme ňou zemiaky, ktoré vložíme do vymasteného pekáča, obložíme zvyšnou plnkou a zapečieme vo vyhriatej rúre. |