
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Stanislav B. (eso22) ID 135543 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Srdce na smotane[ recept č. 22890 zo dňa 31.1.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 700 g bravčového srdca, maslo, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, 2 mrkvy, 2 petržleny, 1 kocka masoxu, 1 lyžica vegety, 2 lyžice worcesterskej omáčky, 1 l mlieka, 250 ml sladkej smotany, hladká múka (maizena) POSTUP PRÍPRAVY Výrobný postup: Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na tenké plátky. V rajnici zohrejeme maslo, opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na malé kocky pokrájanú (alebo nastrúhanú) zeleninu, taktiez pokrajane srdce a premiešame. Podlejeme vodou, ochutíme soľou, korením, worcesterskou omáčkou a vegetou, pridáme v troche teplej vody rozpustený masox a dusíme do mäkka. Prilejeme mlieko a smotanu, v ktorej sme rozmiešali hladkú múku alebo maizenu, premiešame a necháme prevrieť. Podávame s cestovinami alebo s knedľou. |