
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Andrea D. (Adusha22) ID 135731 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Zapekaný fenikel s parmezánom[ recept č. 23310 zo dňa 9.2.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Na cca 3 porcie potrebujeme: 2 hľuzy feniklu, 2 vajíčka, 150 ml šľahačkovej smotany, 50 ml mlieka, strúhaný parmezán, soľ, mleté čierne korenie, tymián, chilli. POSTUP PRÍPRAVY Fenikel nepatrí k tradičnej zelenine v našej kuchyni. Treba však nabrať odvahu a vyskúšať ho. Po tom, čo som ho vyskúšala ja, nedám na neho dopustiť. Fenikel je jemný, s príjemnou arómou a veľmi chutný. Postup pri obrázkoch. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Eva K. (evekei) ID 31604 (10.2.2010, 17:38) |
mňam - vyzerá to super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (10.2.2010, 23:53) |
veru je to skoda, ja som rada, ze som ho objavila, patri k mojej naoblubenejsej zelenine. A super je aj surovy pokrajany na tenulinke platky, zamiesany v zeleninvom salate ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |