
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) LIPEN ALEBO PSTRUH*****recept z rybárskych pretekov[ recept č. 23311 zo dňa 9.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Pstruh(lipeň) podľa počtu osôb,soľ,vegeta,čierne mleté korenie,červená paprika,rasca,šťava z citrona,olej,polohrúba múka POSTUP PRÍPRAVY Očistené celé pstruhy alebo lipne umyjeme ,zvnútra osolíme a vymačkáme citron-dva.Necháme chvíľu postáť.Pár lyžíc múky zmiešame s rascou,soľou,paprikou,vegetou a korením a zvrchu poriadne posýpeme.Pečieme na rozpálenom oleji na pekáči,najprv prudko,potom pomaly dopekáme,môžeme aj prikryť,aby neboli vnútri surové. Zeleninový šalát k tomu a o obed je postarané. DOBRU CHUT |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (27.5.2010, 6:23) |
Sťavu z citrona som si pridala ja ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |