Sandra C. (Sandra13) ID 11360 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
DIABOLSKÁ POCHÚŤKA ( nie pikantná)
[ recept č. 23355 zo dňa 10.2.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
morčacie, alebo kuracie alebo bravčové, podľa chuti, cibuľa, cesnak, mäsko, mletá sladká červená paprika, lečo, šampiňóny ( čerstvé sú na toto lepšie),dobrý kečup, olej, soľ, korenie, syr na strúhanie Na chlieb vo vajíčku- vajce, soľ, chlieb, olej na vyprážanie
POSTUP PRÍPRAVY
Postup: na cibulke osmažiť morčacie prsíčka nakrájané na kúsky, opiecť, pridať červenú sladkú papriku, podliať , osoliť, pridať na látky 1 strúčik cesnaku, pomaly dusiť cca 20min, pridať lečo, čerstvé šampiňóny nakrájané na hrubšie plátky, spolu podusiť ešte asi 15 min, pridať asi 1,5 dcl dobrého kečupu, nie pretlak, bolo by to z neho kyslé,netreba moc podlievať vodou, aby to nebolo riedke, aj šampiňóny pustia šťavu, dochutiť soľou, čiernym korením, ak by bolo moc riedke može sa trochu zahustiť múkou rozšľahanou v trošíčke vody a ešte prevariť. Na tanier dať 2-3 kúsky chlebíka vo vajci, naložiť diabolku a posypať strúhaným syrom.
P.S. typ pre manžela - možete na tanieri dochutiť čili |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (27.1.2013, 14:15) |
Zajtra mienim robiť lokše a toto by môhla byť skvelá náplň mňam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
jana p. (peggy589) ID 265612 (27.1.2013, 13:37) |
toto robievam....je to úžasné jedlo. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Iveta K. (ivustek) ID 43509, mimibazar.sk/ivustek (10.2.2010, 15:40) |
takto isto robím ja moje diabolské ale namiesto šampiňonov dávam pokrájané kyslé uhorky a podávam so zemiakovými plackami. Ale určite vyskúšam aj túto verziu. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.2.2010, 15:29) |
musi byt super  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |