
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) RESTOVANA BRAVCOVA PECEN NA SLANINE*****[ recept č. 23384 zo dňa 11.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravčová pečeň,údená slanina,cesnak,soľ,červená paprika ,čierne korenie mleté,majoránka POSTUP PRÍPRAVY Udenú slaninu pokrájame na kocky,vypražíme.Pečeň umyjeme,odblaníme a nakrájame na plátky.Dáme na rozpálenú panvicu so slaninou a prudko opečieme zo všetkých strán.Pridáme papriku, okoreníme,ocesnakujeme a za5-7 minút je pečeň hotová,pridáme rozdrvenú majoránku a soľ.Už nevaríme. Podávame s ryžou,tarhoňou alebo chlebíkom a kyslou uhorkou. Hovädzia sa robí omnoho dlhšie,preto pri kúpe pozor. Pri restovanej pečienke nebýva veľa šťavy,robí sa ako minútka,vtedy má inú chuť ako ked pridáte veľa vody,vtedy si ju rovno môžete uvariť v polievke. NAJLEPSIA JE CERSTVA |