melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
FALOSNA ,,HUSACIA" PECEN*****
[ recept č. 23446 zo dňa 12.2.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
0,5kg bravčová pečeň,2dl šľahačková smotana,1 dl olej,1čl soľ,1 čl vegeta,4 vajíčka
POSTUP PRÍPRAVY
Bravčovú pečeň odblánime,pokrájame na menšie kusky a zomelieme na jemno.Pridáme všetky ostatné suroviny a dobre premiešame-môžeme aj šľahačom.Nalejeme do dobre vymastenej a jemnou strúhankou vysýpanej formy.Pečieme v mierne teplej rúre asi 45 minút(ak špáratko nelepí,je hotová).Necháme vychladnúť a v chladničke stuhnúť.
PODAVAME s čerstvým chlebíkom a kyslou uhorkou.
DOBRU CHUT |
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (23.2.2010, 15:52) |
Ahojky, aj ja toto robievam... mám to tiež v receptoch Len ja tam miesto oleja dávam husaciu alebo kačaciu masť (teda ak mám , ak nemám tak to nerobievam) tým sa dosiahne tá podobná chuť s origin. pečienkou. No ale vidiím, že nič nepokazím, aj keď dám olej.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (23.2.2010, 16:08) |
S masťou som to neskúšala,ale spáchať taký čin v budúcnosti môžem.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.2.2010, 22:48) |
Melanka, tiež ju robievam, z kuracej pečene, my to voláme pečeňový nákyp a máme to radi aj so zemiakmi. Ale čo tam po názve, je to vynikajúce a ľahučké ako vatička Už som to dávno nerobila, ďakujem za pripomenutie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lenka L. (Rea666) ID 132298 (13.2.2010, 22:37) |
To musim vyskusat u nas pecienka ide...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (13.2.2010, 22:45) |
môžeš začať hned  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jarmila P. (jatea) ID 106659 (12.2.2010, 20:30) |
Robievam často a je výborná  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (12.2.2010, 20:46) |
aj nám chutí  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarína B. (katka 777) ID 129764 (12.2.2010, 19:53) |
robievam ju z kuracej pečene a do formy na srnčí chrbát dávam alobal...je to výborná pochúťka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | melania l. (lararuby) ID 130989 (12.2.2010, 20:49) |
Kuracia môže byť tiež dobrá,ja dávam do bábovkovej ,ale len do polovice  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |