
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Cíferská pochúťka[ recept č. 23690 zo dňa 18.2.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 porcie °° 750g kuracích pŕs°°100g cibule°°100g sterilizovaných šampiónov°°50ml bieleho vína°°100g ríbezlového kompótu (bez šťavy) °°100g oleja°°oregano°°soľ°°4 vajcia°° POSTUP PRÍPRAVY - Umyté a osušené kuracie mäso pokrájame na hrubšie rezance a dobre osolíme. - Cibuľu očistíme,pokrájame nadrobno a orestujeme na horúcom oleji. Pridáme pokrájané mäso a ope- čieme. - K opečenému mäsu pridáme pokrájané šampióny a ríbezlový kompót. Zmes ochutíme oreganom,podle- jeme vínom a dusíme. - Z vajec upečieme tenké omelety ( na 1 osobu 1 vajce ) a naplníme ich mäsovou zmesou. Podávame so zeleninou. |