
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Husacia pečeň[ recept č. 23691 zo dňa 18.2.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY °°husacia pečeň (250g )°°100g masla°°2 jablká°°2 paradajky°°50g orechov°°20ml koňaku°°soľ POSTUP PRÍPRAVY - Husaciu pečeň nakrájame, mierne osolíme a opečieme na polovici masla. - Jablká ošúpeme,zbavíme jadier,nakrájame na hrubšie plátky a podusíme na druhej polovici masla. Podlejeme koňakom. - Podávame tak,že na plátok jablka položíme plátok husacej pečienky,prikryjeme plátkom jablka a posy- peme posekanými orechmi. Ozdobíme plátkom paradajky a zelenou petržlenovou vňaťou. - Podávame s dusenou ryžou a so zeleninovou prílohou. - Takto pripravenú husaciu pečeň môžeme podávať aj na studeno s pečivom ako sýte predjedlo. |